اخبار ایران و جهان

  • ۰
  • ۰

پایان-نامـه -روانشناسی-نقد میزان عزت نفس کارکنان مجرد ومتاهل بیمارستان حکیم ومقایسه میزان افسردگی وسطح عزت نفس گروهی از دانشجویان:امروز میخوام انتها نامـه ایی که مورد نقد قرار گرفته و در بیشتر وب سایت به فروش میرسد رو به صورت برای شما دوست ها قرار بدم چکیده ایی از این انتها نامـه :آدم ها همیشه نیازهایی خواهند داشت که باعث اصلی حرکت، تلاش در رفتارهای انهاست .در واقع چنانچه نیازهای یک فرد به خوب ی و راحتی شناخته شود و نیازهای او تا میزانی فراهم شود ،از سویی سبب پیشگیری از مشکلات ،اختلالات ونابسامانیهای جسمی وروانی می شود از طرف دیگر سبب افزایش وشکوفائی استعدادهای داخلی می شود.








پایان نامه

پایان نامه,انجام پایان نامه,انجام پایان نامه ارشد,انجام پایان نامه ارشد مدیریت,انجام پایان نامه مدیریت

در دید اجمالی نیازها به دو دسته تقسیم می شوند:
الف)نیازهای فیزیولوژیک ب)نیازهای روانی (میرزا بیگی ،۱۳۷۳).
بشر قدیم از نیازهای فیزیولوژیک نظیر آب ،غذا ،هوا غیره به نیازهای عالی تر بالاتری نیاز داردبنابه تعریف نیاز یک حالت کمبود یا نقصان در موجود زنده است آدم زمان ی حس نیاز می نماید ،یک حالت احساس ناخوشایندی در او به وجود می آید ووقتی نیاز برطرف شد این حالت برای او یک حالت خوشایند است(سیف ۱۳۶۸).
یکی از نیازهای روحی آدم نیاز به حس خود ارزشمند ی یا عزت نفس است. بررسی ها نشان می دهد،نوجوانی که از عزت نفس زیاد برخوردار است زیاد تاثیر گذار تر می آموزد،ارتباطات سود بخش تری برقرار می نماید ،بهتر میتواند از فرصتها مصرف نماید و خودکفا باشد،دیدگاه روشنتری نسبت به مسیر زندگی خود داشته باشد(علیپور۱۳۷۳).
ارزش عزت نفس برای افرادی که با کودکان ونوجوانان سروکاردارند امری روشن است،روان شناسان جامعه شناسان ،عزت نفس مثبت رابه عنوان هسته مرکزی سازگاری اجتماعی تلقی می کنند که این نظر ریشه ای تاریخی عمیق دارد یافته های تجربی نو رابطه بین عزت نفس مثبت رابا عملکرد تاثیر گذار ومطلوب اثبات کرده اند.مساله عزت نفس و مقوله ارزشمند ی از مهم ترین عوامل در افزایش مطلوب فرد کودکان ونوجوانان است. برخورداری از عزم وعزت نفس قوی ،قدرتمند تصمیم گیری وابتکار،خلاقیت ونوآوری ،سلامت فکر بهداشت روانی رابطه مستقیمی با میزان وچگونگی عزت نفس و حس خود ارزشمند ی شخص دارد. امروزه ویرایش وبهبود بسیاری از اختلالات شخصیت ی ورفتاری کودکان ونوجوانان شبیه کمرویی،لجگیم ،پرخاشگری وتنبلی و کندرویی به عنوان اولین یا مهمترین گام برای بررسی وپرورش حس عزت نفس،تقویت اعتماد به نفس ،مهارتهای فردی اجتماعی آنان می پردازند. برای اینکه کودکان بتوانند از حداکثر ظر فیت ذهنی وتوانمندی های بالقوه خود بهرمند شوند،می بایست از نگرشی مثبت به خود و محیط اطراف وانگیزه ای غنی جهت تلاش برخوردار باشند. به طور کلی با تذکر به نتایج بررسی ها و تحقیقات انجام گرفته شده جامعه ای که افراد آن از حس ارزشمند ی برخوردار باشند در مقابل انواع موارد وموارد زندگی ،فشارهای روانی مقاوم وپایدار خواهند بود برخورداری از حس خود ارزشمند ی عزت نفس به مثابه سرمایه وارزش حیاتی است واز عبارت عوامل عمده در شکوفایی استعدادها وخلاقیت است. واقعیتهای وجود دراد که اجتناب ازآنها میسر نیست .یکی از این واقعیتها ارزش عزت نفس است عزت نفس یکی از نیازهای اصلی آدم است که برای سازگار شدن آدم ضرورت دارد ودر رسانیدن او به موفق یت نقش ایفا می نماید . هر چه این نیاز کمتر مرتفع شود امکان فاصله گرفتن از موقعیت ورشد تعالی کم شدن پیدا می نماید .عزت نفس متاثر از عوامل درونی بیرونی است منظور از عوامل داخلی عواملی است که از داخـل نشات می یگرد یا خود شخص آن را ایجاد می نماید نقطه نظرها ،باورها،اعمال یا رفتار.عوامل بیرونی همان عواملی بیرونی همان عوامل محیطی هستند ، پیامهایی که کلامی وغیر کلامی انتقال پیدا می کنند و تجربه هایی که بانی وباعث آن پدر،مادر،آموزگاران ،اشویِژگزینشه خیلی مهم در زندگی ،سازمان دهندگان فرهنگ هستند .
عزت نفس چیزی به مراتب بیش از احساس ارزشمند ی است .عزت نفس اعتماد به توانایی خود را اندیشیدن است ،اعتماد به توانایی
بیان مساله
مساله عزت نفس و مقوله خود ارزشمند ی از مهم ترین عوامل افزایش مطلوب فرد است .از برجسته ترین خصوصیات ی صاحبان اندیشه وچنانچه او افراد اخلاق ،داشتن اعتماد به نفس واحساس ارزشمند ی بسیار زیاد بالاست .عزت نفس همیشه نیاز شخصی ضروری بوده که دردهه انتها قرن حاضر از ارزش برای ای برخوردار شده است .ارزیابی درباره شکست های شغلی نشان می دهد که یکی از دلایل محرز این شکستها (ترس از تصمیم گیری)است.تمام افرادی که در هر درجه مقام قرار دارند،از سطح مدیران عالی رتبه تا کارکنان صفوف مقدم به عزت نفس بیشتر احتیاج دراند تذکر به این نکته جهت درک بیکاری سطح بالا ضرورت دارد مفهوم عزت نفس نبایستی با مفهوم پنداره غلط شود .خود پنداره جمله است از مجموعه ویژگیهایی که شخص جهت توصیف خویشتن بکار می برد. یک فرد شاید خودش را یک فوتبالیست بهتر ،علاقمندبه داستانهای علمی بداند که اینها محتوای پنداره را تشکیل می دهند اما عزت نفس جمله از ارزشی است که اطلاعات درون خود پنداره جهت فرد دارد واز اعتقادات شخص درباره تمام صفات وویژگیهایی که دراو هست ناشی می شود مفهوم افسردگی از دیدگاه آسیب شانسی حالت داخلی است که باغمگینی ،بیحوصلگی ،دلتنگی یا دل گرفتگی ظاهر می شود وحاوی یک طیف وسیع ی است که در سر این طیف هم اکنون ت طبیعی ودر سوی دیگر آن حالتهای کاملا بیمار گونه قرار دارد. جهت مریضی افسردگی تب مثال بهتر ی است: به دنبال در بخشی از بدن،آماس بوجود می آید این آماس سبب تظاهراتی از تنش می گیردد که را به شکل تب ظهور میدهد اما تب نیز به نوبه مکانیسم های دفاعی بدن را بر می انگیزد مانند: ازدیادی گلبولهای سفید یا پادتن ها که با ارگانیسم های عفو نت را مبارزه می کنند. پس بیماری حاصل از تب ،هم درد هم واکنش در مساوی آن است .افسردگی را می توان به همین گونه در نظر گرفت نشانه های حقیقی ناآشکار نشانه های آشکار افسردگی ،همان گونه که توصیف شد می توانند نتیجه فشار وارده برفرد وهم ناشی از بسیج مکانیسم های دفاع روحی فردباشند که در مساوی آن فشار سازگاری بوجود می آورند.بیکاری یا از دست دادن شغل نیزخود به عنوان رویداد مطلوب در زندگی میتوانند در درجه افسردگی شخص نقش داشته باشد. با توجه به مطالب فوق ،پژوهش حاضر به طور کلی به دنبال پاسخی برای سئوالهای زیر است:
۱- در جامعه ما نداشتن شغل یا از دست دادن آن تاثیری در عزت نفس افراد دارد؟
۲- بیکاری به عنوان یک علت نقشی در درجه افسردگی دارد؟
۳-آیا دانشجویان شاغل از نظر سطح عزت نفس در سطح بالاتری از دانشجویان بیکار قرار دارند؟
۴-آیا افراد شاغل از نظر میزان افسردگی در سطح پایین تری از افراد بیکار قرار دارند؟

فهرست
مقدمه
بیان مساله
هدف مطالعه
هدف مطالعه
ضرورت تحقیق
فرضیه های تحقیق
تعاریف اصطلاحات تحقیق
نتیجه گیری فرضیه های پژوهش
فرضیه اول
فرضیه دوم
توصیه هایی جهت پِژوهش های آینده
بیان مساله
توصیه ات ومحدودیتهای تحقیق وضمائیم
محدودیت ها وتوصیه ات

  • ۹۵/۰۳/۰۴
  • جلال حسینی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی